Fem senzilles
les obres complexes
 • svg
 • svg
 • svg

La nostra empresa a Barcelona

Gran via de les Corts Catalanes 645, 2º 2ª A
08010 Barcelona


La nostra empresa a Valencia

C/Emilio Baró, 5. Pta.17
46020 Valencia

Posa't en contacte amb nosaltres

* Please Fill Required Fields *
img

Posa't en contacte amb nosaltres

93 634 51 90

  • svg
  • svg
  • svg

  La nostra empresa a Barcelona

  Gran via de les Corts Catalanes 645, 2º 2ª A
  08010 Barcelona


  La nostra empresa a Valencia

  C/Emilio Baró, 5. Pta.17
  46020 Valencia

  Posa't en contacte amb nosaltres

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Posa't en contacte amb nosaltres

  93 634 51 90

  Avís legal

  AVISOS LEGALS

  En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, t’informem que aquesta pàgina Web és propietat de CONTRACTA, d’ara endavant CONTRACTA, amb domicili a Gran Via de les Corts Catalanes, 645, 2º 2ª A amb C.I.F. nº B64581218 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom: 39703 Foli: 142 Full: B 351609 Inscripció nº 1a.

  Per a qualsevol consulta o proposta, contacta’ns a l’adreça electrònica  web@contracta.net, o al telèfon: 93 634 51 90.

  Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals, com estrangers que facin ús de la Web.

  L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS DÚS vigents en el moment de l’accés que, preguem llegeixis detingudament. Quan utilitzes el nostre portal i els seus continguts o serveis, acceptes i et sotmets expressament a les condicions generals d’ús del mateix.

  Si no estàs d’acord amb les presents condicions d’ús, et preguem que t’abstinguis d’utilitzar aquest portal i d’operar per mitjà del mateix. En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis i, inclús suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats; tot això, de manera unilateral i sense cap tipus d’avís previ.

  A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

  Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de  CONTRACTA o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

  L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de CONTRACTA i / o del titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol altre dret pertanyent al seu titular.

  L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s’autoritza exclusivament a permetre l’accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de CONTRACTA.

  Està absolutament prohibida la imitació, ja sigui total o parcial del nostre portal.

  B. CONDICIONS D’ACCÉS

  L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix ​​prèvia subscripció o registre. No obstant això, CONTRACTA es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari. Aquests serveis, en tot cas, quedaran degudament identificats a la Web, amb indicacions fàcils per al seu registre.

  L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, a les normes d’ordre públic, i a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers, o a nosaltres mateixos.

  L’usuari té prohibida expressament la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús, i si s’escau, en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

  Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres webs als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que CONTRACTA, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tot tipus que es poguessin derivar de la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.

  CONTRACTA es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

  C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

  La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de CONTRACTA, que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l’usuari o del visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquest. CONTRACTA assumeix també el compromís de no recollir informació innecessària sobre l’usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’usuari pugui facilitar a través del nostre web.
  To Top