Fem senzilles
les obres complexes
 • svg
 • svg
 • svg

La nostra empresa a Barcelona

Gran via de les Corts Catalanes 645, 2º 2ª A
08010 Barcelona


La nostra empresa a Valencia

C/Emilio Baró, 5. Pta.17
46020 Valencia

Posa't en contacte amb nosaltres

* Please Fill Required Fields *
img

Posa't en contacte amb nosaltres

93 634 51 90

  • svg
  • svg
  • svg

  La nostra empresa a Barcelona

  Gran via de les Corts Catalanes 645, 2º 2ª A
  08010 Barcelona


  La nostra empresa a Valencia

  C/Emilio Baró, 5. Pta.17
  46020 Valencia

  Posa't en contacte amb nosaltres

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Posa't en contacte amb nosaltres

  93 634 51 90

  Nosaltres

  25 anys cuidant dels nostres clients

  Contracta va néixer el 1994 amb el mateix esperit que ens han portat fins aquí, 25 anys després.
  Contracta va ser la visió d’un empresari, Josep A. Martínez  i Zaplana,
  convençut que el món de la construcció hi havia lloc per a una empresa experta en curar i millorar edificis, basada en altes competències tècniques.

  Contracta ha anat creixent, incorporant innovació i tecnologia en l’àmbit de les obres complexes, amb patologies i problemes estructurals.
  La nostra intervenció es fa gairebé sempre amb edificis que han de seguir funcionant i per això hem anat creant uns processos de treball que ens permeten garantir les mínimes molèsties durant el projecte.

  Amb els anys, Contracta ha aplicat innovació i tecnologia a més de 1.500 projectes en reformes, rehabilitacions i construcció d’obra nova.

  Actualment som una empresa amb un equip consolidat d’arquitectes i arquitectes tècnics, i que donem servei a propietaris d’immobles en la cura del seu manteniment, rehabilitació, i ampliació dels seus edificis.

  Des de l’any 2021 Contracta forma part de Grup RUBAU, on lidera l’activitat relacionada amb la rehabilitació i reformes d’edificis i habitatges.

  Grup RUBAU desenvolupa solucions integrals per a la mobilitat, transport, aigua, energies renovables, rehabilitació d’edificis, matèries primeres i serveis immobiliaris. Des de la innovació, la sostenibilitat i la responsabilitat, el Grup RUBAU contribueix al Benestar del Planeta i promou l’economia circular. Amb més de 60 anys d’història, Grup RUBAU aporta estabilitat i eficiència a l’activitat de totes les seves empreses, i també confiança als seus clients i al mercat pel rigor i la qualitat que el defineix des de fa dècades.

  • 0

   Més de 1.500 projectes

  El valor de Contracta

  Comptem amb un equip d’arquitectes tècnics i professionals de la construcció
  que ens aporta seguretat i agilitat en l’execució de les obres.
  Som un equip molt especialitzat amb experiència de 25 anys en rehabilitació i reformes i més de 1.500 clients satisfets

  Experiència de 25 anys en rehabilitació i reformes i més de 1.500 clients satisfets. Aportem aquesta experiència a cada projecte que realitzem.

  Formem en la implementació i la resolució de problemes
  El que ens dóna una gran rapidesa en la gestió dels inevitables imprevistos durant el procés.

  El nostre sistema de planificació i processos integrats ens permeten organitzar de manera fluïda tota l’obra.
  Des del moment en què vam elaborar el projecte i pressupost tenim en compte les implicacions tècniques i pràctiques que afecten l’obra i això ens permet planificar amb realisme i rigor.El benefici per als nostres clients és que l’obra serà sempre la més ràpida possible i amb les menors molèsties.

  Els projectes que executem segueixen funcionant amb la màxima normalitat durant l’obra.
  Vetllem pel benestar de les persones que viuen i treballen, per causar les mínimes interferències en el dia a dia.

  Innovem en noves tecnologies de la construcció, per anar sempre un pas endavant i oferir als nostres clients les millors solucions.

  Aquesta innovació l’apliquem també en l’àmbit de la sostenibilitat: Optimitzem l’eficiència de les nostres obres i apliquem la tecnologia per reduir el consum energètic tant en la part activa (sistemes de fred i calor) com en la part passiva (aïllaments).

  Donada la creixent importància d’aquest aspecte, disposem d’una societat a Grup Contracta que ofereix un servei de consultoria de Passivhaus Ecco

  Les nostres garanties

  QUALITAT

  Per Contracta, la qualitat és una peça fonamental de cada projecte, en el decurs de tot el procés i en el resultat final.
  La qualitat la garantim amb el rigor en l'acompliment dels acords i compromisos adquirits amb els clients, definits de manera professional, clara i molt acurada fent un seguiment directe per persones del nostre equip.

  PRECISIÓ EN TIMMINGS I PRESSUPOSTOS

  Gràcies al nostre sistema de planificació no ens desviem ni en pressupostos ni en dates.
  El nostre objectiu és generar processos de confiança que generin relacions estables en el temps.

  ACTIVITAT EN EL EDIFICIS

  Aquesta és una promesa que intentem complir sempre: mentre nosaltres treballem per millorar el teu edifici, l'activitat podrà continuar.
  Tant si el projecte és una comunitat de propietaris com si és una empresa, una escola o un hospital, entenem i compartim la importància que tot segueixi funcionant amb la màxima normalitat.
  Després de cada projecte establim els processos necessaris perquè la gent pugui seguir vivint, treballant, estudiant, descansant ...

  RESPONSABILITAT DEL RESULTAT

  Un projecte Contracta no acaba fins que tota l'obra està finalitzada i el client li dóna el vistiplau.
  Revisem i comprovem cada un dels aspectes perquè respongui a les especificacions acordades.

  El nostre grup empresarial

  Contracta ofereix un servei integral als clients aportant Innovació, noves tecnologies de la construcció, disseny arquitectònic, sostenibilitat i gestió de projectes.
  Totes elles comparteixen la prioritat en l’atenció al client i la filosofia de qualitat total en el procés.


  Gestió d’Obres Arquitectura

  És l’estudi d’arquitectura
  encarregada de donar suport a les nostres obres si el client ho desitja.Està formada per un equip d’arquitectes superiors iarquitectes tècnics amb una gran experiència en la realització del projecte tècnic, direcció i execució d’obra.
  Per això, els projectes incorporen sempre una visió pràctica que repercuteix en una planificació i execució fluida i amb timings i pressupostos realistes.
  Ofereix també un servei àgil i expert en tramitacions de permisos, llicències, inspeccions tècniques, peritatges i consultes als organismes oficials.
  Visitar web >>

  Ecco 

  És la nostra consultora en construcció sostenible, aporta innovació en aquest àmbit de manera transversal al Grup.
  Ecco incorpora els criterisPassivhaus els projectes, i per tant permet reduir la despesa energètica dels edificis queconstruïm o rehabilitem.
  Visitar web >>  Segells de qualitat

  To Top