• svg
  • svg
  • svg

La nostra empresa a Barcelona

Gran via de les Corts Catalanes 645, 2º 2ª A
08010 Barcelona


La nostra empresa a Valencia

C/Emilio Baró, 5. Pta.17
46020 Valencia

Posa't en contacte amb nosaltres:

* Please Fill Required Fields *
img

Posa't en contacte amb nosaltres:

93 634 51 90

Horarios de empresa

Lunes a Jueves: 9h – 19h Viernes: 9h – 14h

    • svg
    • svg
    • svg

    La nostra empresa a Barcelona

    Gran via de les Corts Catalanes 645, 2º 2ª A
    08010 Barcelona


    La nostra empresa a Valencia

    C/Emilio Baró, 5. Pta.17
    46020 Valencia

    Posa't en contacte amb nosaltres:

    * Please Fill Required Fields *
    img

    Posa't en contacte amb nosaltres:

    93 634 51 90

    Horarios de empresa

    Lunes a Jueves: 9h – 19h Viernes: 9h – 14h

    Adequació Biblioteca Blanquerna

    El nostre client ens demana adequar l’estructura per ampliar l’espai dedicat a aules, reduint espai de biblioteca. Per fer-ho, cal realitzar en primer lloc un reforc estructural per als nous forjats. Aquesta rehabilitació permet adaptar l’espai a les metodologies de l’ensenyament, que potencien el treball per projectes en equip i l’aplicació de noves tecnologies de la informació a l’interior de les aules. El principal repte fou l’agilitat i rapidesa amb la que calia fer la fase executiva, ja que robra es va concentrar durant l’únic mes de l’any que la biblioteca està tancada (agost).

    • Projecte

      Adequació i reforç estructural de l'edifici per a noves aules a la biblioteca
    • Client

    • Arquitecte

      Elias Sanz
    • Localitat

      Barcelona
    To Top